Årets höstfest hölls, i lokalen Alnösundet, i slutet av november

Viktigt att komma tillsammans...

Förutom den ordinarie verksamheten i hamnen så jobbar klubben på att ha ett arrangemang varje månad oavsett tidpunkt. Under vintersäsongen blir det av naturliga skäl inte så många tillfällen. Den tredje torsdagen i månaden, september till maj, serverar seniorena ärtsoppslunch för medlemmar och andra hungriga alnöbor, mellan 11.00 och 13.30.

Under sommaren arrangerar klubben några after-work i Bodegan nere i båthallen med boule, pilkastningstävling och musik-quiz. Också det den tredje torsdagen i månaden från sen eftermiddag och framåt kvällen. "Man har så kul som man gör sig, eller..."Barpriserna är garanterat Alnöns bästa! Bra spellistor och PA från Björne ́s!

Den sista helgen i augusti - "Lysnatta" - har klubben under de senaste åren arrangerat Alnö- dagen tillsammans med företags- och föreningslivet på Alnö. Då kappseglas det också i Broracet - på Alnösundets vatten mellan Alnöbron och Sundsvallsbron.

Dagen avslutas med grillfest för medlemmar, grannar och kompisar - de som vill komma är välkomna!

ABK Årskalender

Ärtsoppslunch

ABK Styrelsemöte

19 Mar