Dags för upptagning med Coronan fortsättningsvis som regent!

Vi har vissa restriktioner att ta hänsyn till även i höst. Tiderna över dagen är glest fördelade med 45 minuter mellan varje upptagning och vi börjar klockan 09.00. Maximalt antal båtar per dag är 8 stycken så upptagningsteamen inte får så lång arbetsdag. Den som bokat plats och varken avbokar eller dyker upp blir debiterad en extra avgift på 500 kronor.

OBS! Det är båtens försäkring som gäller vid hela upptagningsförfarandet! Alnö Båtklubb har en ansvarsförsäkring för upptagningsteamen som gäller vid olycka eller att någon av dem orsakar en skada genom felaktigt handhavande.

Du lämnar din båt under traversen. En person från båten ska vara tillgänglig för att koppla stroppar från båtens däck. När båten är uppe på land så sköter upptagningsteamen transporten till uppställningsplatsen. Du behöver som tidigare år inte vara behjälplig när andra båtar tas upp.

I god tid före upptagningen kommer klubben att göra en besiktning av alla vagnar i hamnen. Om din vagn får en anmärkning så meddelas du detta. Besiktingsprotokoll "Egenkontroll av båtvagnar" finns publicerat här på webben under rubriken Hamndokument. Gör en egenkontroll för att vara säker på att allt är som det ska. Bristfälliga vagnar kommer klubben inte att hantera.

ABK Styrelse

Bokade tider för upptagning

Upptagningsteam - Daniel Näsman, Jim Sjöberg

Jobbet redan utfört - med viss resvervation p.gr.a hård nordväst