En intensiv sjösättningshelg

4 Jun , Traversen

Så är det äntligen dags för att sjösätta våra båtar i både ramp och travers. I rampen sjösätter du när du vill - koden till låset på bommen får du av Alf Lindbergh. Ring honom på 070- 380 99 93. Varje vår sätts en ny kod så nu på våren behöver du också uppdatera dig.

Pris Alla avgifter ska vara betalda innan sjösättning

Ska du sjösätta i traversen så måste du boka din tid här på webben. Om du behöver ändra tid och inte bokar av den tid du redan bokat så får du betala en straffavgift på 500 kronor. Varje sjösättningsdag är det ett antal funktionärer som frivilligt ställer upp för att köra travers och truck. Så påfresta inte deras tålamod genom att bara utebli!

Det blir en intensiv helg med tre sjösättningsdagar 4/6, 5/6 och 6/6. Kan du inte sjösätta vid dessa tillfällen får du ta kontakt med Daniel Näsman på 070-310 20 09 för att boka en egen tidpunkt. Då debiteras du, förutom den ordinarie avgiften, en extra avgift på 300 kronor.

Innan det är dags att sjösätta ska du själv besikta din båtvagn så allt på den är okey. Däcken ska vara pumpade och inte ha några synliga skador i gummit - en däcksexplosition kan vara ödestiger. Styrning och dragstång ska sitta tight och inte glappa flera centimeter. Besiktningsprotokoll finns att hämta som pdf under rubriken "Hamndokument".

Vid sjösättningsdagen ska du vara på plats när dagen börjar och ha din båt klar för transport. Under dagen hjälper alla varandra!