Bokning av sjösättning

Nu fortsätter vi att vara försiktiga och följa de allmänna rekommendationer och regler som gäller i Coronatider. Därför kommer vi att sprida ut tiderna och boka båtar med 30 minuters mellanrum.

Teamen som sköter sjösättningen kommer att ta hand om båten på parkeringen och dra fram den till traversen. Den enda assistans de behöver är när slingen ska kopplas uppe på båten. Då ska endast en person från båten hjälpa till!

Här kan du boka dag och sedan fördelar klubben tider över dagen till var och en. Exakt tid på dagen går inte att boka! Anmälningslistan uppdateras manuellt så det kan ta någon tid innan din tid dyker upp.

Den nya traversen måste besiktas innan den kan tas i drift. På grund av anhopning av andra besiktningar, vindkraftverk, kan inte vår besiktingsman göra jobbet förrän fredag den 4 juni. Därför måste vi tyvärr stryka den dagen som bokningsbar för sjösättning.

Vi utökar möjligheten att sjösätta under två kvällar vecka därpå dvs tisdag den 8 juni och torsdag 10 juni - från 16.00 till 20.00. Lördag den 12 juni är en reservdag och inte bokningsbar. Endast speciella skäl kan göra den dagen tillgänglig för sjösättning!

Upptagningen kommer som planerat att börja med en intensiv sjösättningshelg från lördag morgon den 5 juni till söndag eftermiddag den 6 juni - tills så många båtar som möjligt har kommit i sjön.

Covid - 19 – Viktigast är att håll avstånd - även om vi är utomhus! Undvik att samlas runt en mobiltelefon eller ett arbetsmoment.