Höstfest på lördag 23 nov.

Förra årets höstfest blev en mycket lyckad tillställning med fototävling, god mat och dryck, lite mer dryck. Sedemera en ganska livlig dans till Björne´s snygga spellistor.
Nu är det dags för årets höstfest med allt vad det innebär av trevligheter efter en säsong som varit fylld av arbetsuppgifter i hamnen. Alla behöver andas ut i höstmörkret och slappna av i goda vänner lag.
Traditionellt så avhålls en fototävling med bidrag från medlemmarna. Vem blir avlöser Pasqal som klubben mästerfotograf. Bilder till tävlingen ska vara insända till Tage Carlsson senast den 15 november.

Festprogrammet den 23 november
17.30 Välkomstdrink och mingel - omröstning i fototävlingen
18.00 Musikquiz live med marint tema - "Janken" underhåller
19.15 Prisutdelning för både quixen och fototävlingen
19.30 Tre rätters middag - gravlaxcanapé, baconlindad kycklingfile och ostbricka. Kaffe
OBS! Dryck till kvällens övningar tar du med själv!
21.00 Dans och nachspiel....
Kostnad per kuvert är 300 kronor. Anmälan till Bettan Gustavsson och via Swish till 070 338 3514 senast 15/11